Op woensdagavond 1 november van 19.30 tot 20.30 uur vindt, tijdens de Politieke Avond, een beeldvormende bespreking van de gemeenteraad plaats over het raadsvoorstel Uitvoeringskrediet Entree Muiden Zuid West. Klik hier om het raadsvoorstel (met alle bijbehorende documenten) te bekijken.

U bent van harte welkom om het Gesprek met de raadsleden op 1 november te volgen op de publiekstribune in de Van Eedenzaal van het gemeentehuis. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Ook is het mogelijk de beeldvormende bespreking live te volgen via https://bestuur.gooisemeren.nl/live.

Wanneer u (aanvullend op uw inbreng tijdens het participatietraject) uw mening over het raadsvoorstel met raadsleden wilt delen, dan kunt u een e-mail sturen naar het e-mailadres raadsleden@raadgooisemeren.nl. Alle raadsleden ontvangen dan uw e-mail. Als u uw schriftelijke reactie op het raadsvoorstel ook bij de stukken op de website wenst te zien, neem dan de griffie@gooisemeren.nl mee in de CC van uw reactie of stuur deze direct aan de griffie.